Besøg museet

 

Velkommen til Johannes V. Jensen Museet

 

Museet om den danske nobepristager i litteratur. Museet rummer udstillinger om forfatterens liv og de mange spændende facetter i det omfangsrige forfatterskab.

Det indeholder forfatterens fødehjem, hans litterære, sanselige univers, og i Arbejdets Rum, der er museets nye afdeling med genstande udlånt af Nationalmuseet, fremvises et poetisk gemyt.

 

På Johannes V. Jensen Museet kan du se, hvor han blev født, og få en fornemmelse af, hvordan dyrlægefamilien boede. Du kan læse om familien, om livet i København og om sommerhuset og kunstnerkollektivet i Tibirke Bakker. Du kan også læse om Johannes' mange rejser, om hans venner, inspirationskilder, og se smukke eksempler på hans evner som skulptør.

 

Træd derefter ind i Arbejdets Rum, hvor smukke genstander fortæller om forfatteren og mennesket Johannes, og åbenbarer sider af ham, historier og spændende interessefelter.

 

Museet rummer en spændende bogsamling med særligt sjældne eksemplarer.

Hold desuden øje med særlige udstillinger og arrangementer HER

Eller 'like' os på Facebook HER

 

Du kan også melde sig ind i Museets Støtteforening, der blandt mange andre meldelsmfordele giver dig gratis adgang til museet hele året.

 

 

Johannes V. Jensen Museet

Søndergade 48, 9640 Farsø

Tel: 9866 6788 / 2275 3544 / 2089 5544

Copyright @ All Rights Reserved